Níže se dočtete, jakým způsobem zpracováváme cookies.

Správce a kontaktní údaje

Správcem Vašich osobních údajů a tím pádem i cookies je společnost:

Vitamino s.r.o, se sídlem Karpatské námestie 10, 831 06 Bratislava; zapsaná v Obchodnom registri okresného súdu Bratislava I, oddíl: Sro, vložka 94311/B, IČO: 47514001, DPH: SK2023928775.

Kontaktovat nás můžete na:

e-mail: shop@vitamino.cz

případně na adrese sídla uvedené výše.

Na výše uvedených kontaktech můžete také uplatnit veškerá Vaše dále popsaná práva.

Jaká cookies zpracováváme a proč?

V první řadě zapracováváme tzv. nezbytné cookies, bez kterých by naše stránky nemohly správně fungovat. 

Funkční cookies nám zase pomáhají nastavit pro Vás stejný způsob fungování stránek po celou dobu, co je prohlížíte, např. volbu jazyka. 

Dále zpracováváme cookies, které umožňují sledovat návštěvnost našeho webu. Jedná se pouze o statistiky a údaje jsou anonymizované, takže Vás z nich nejsme schopni identifikovat. 

A nakonec také zpracováváme marketingové cookies, která např. umožňují zobrazit Vám reklamu, která Vás zajímá, umožňují měřit účinnost reklam a tak podobně.  

Jak to, že můžeme zpracovávat cookies?

Možnosti jsou dvě. Buď je na tom máme tzv. oprávněný zájem nebo jsme k tomu získali Váš souhlas.

Na základě oprávněného zájmu můžeme díky cookies zlepšovat funkčnost našich stránek, protože můžeme sledovat statistiky o chování návštěvníků našich internetových stránek. 

Pokud k tomu mámě Váš souhlas, tak můžeme díky cookies přizpůsobit na míru i reklamu, která se Vám bude zobrazovat (např. pokud se Vám u nás líbily vitamíny, můžou se Vám potom sem tam zobrazit další).

Možnosti ukládání cookies můžete změnit v nastavení Vašeho prohlížeče podle návodu zde: 

1. Chrome zde 

2. Internet Explorer zde 

3. Safari zde

4. Mozilla zde 

Případně na této webové stránce https://www.youronlinechoices.com/cz/ můžete získat přehled a spravovat nastavení sběru cookies ve Vašem zařízení. 

Kdo nám pomáhá zpracovávat cookies?

Cookies nezpracováváme sami, ale pomáhají nám s tím naši zpracovatelé, tj. společnosti Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685, se sídlem Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 15000 a Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square. 

Jaká máte práva ve vztahu ke cookies, která zpracováváme?

Můžete požadovat přístup k Vašim osobním údajům.

Můžete požadovat, abychom Vaše údaje opravili.

Můžete vznést námitku proti způsobům našeho zpracování osobních údajů.

Můžete nás požádat, abychom Vaše údaje vymazali. 

Můžete nás také požádat, abychom omezili zpracování Vašich osobních údajů.

Máte právo na přenositelnost údajů.

Vezměte ale prosím na vědomí, že drtivá většina dat, které získáváme díky cookies, je anonymizována, takže nedokážeme přesně říct, o koho se jedná a tím pádem v některých případech ani neumíme Vaším právům vyhovět.

A kdykoli můžete také podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů, ale samozřejmě budeme rádi, pokud Vaše připomínky probereme společně a pokusíme se je vyřešit k Vaší spokojenosti.

Pokud máte jakýkoli dotaz ohledně způsobů zpracování cookies, můžete nám napsat na email shop@vitamino.cz nebo se ozvat na jakýkoli jiný kontakt uvedený v záhlaví těchto zásad ochrany soukromí. Tyto zásady můžeme čas od času aktualizovat, a proto doporučujeme, abyste se na tuto stránku občas podívali 

Tyto zásady byly vydány dne 11. 5. 2020.

Věrnostní program

Získejte body za své objednávky a díky tomu nakupujte své oblíbené produkty levněji.