Dextrose 1000g

Kód: DS17192277
171,15 Kč
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
14.12.2023
Dextróza je cukr (monosacharid) ze skupiny aldohexózy. Většinou známá jako glukóza. jedná se o krystalickou pevnou látku sladké chuti, která se velmi rychle vstřebává do krevního řečiště. Užívání dextrózy zvyšuje hladinu cukru v krvi a stimuluje naši slinivku k vylučování inzulínu. Jeho úkolem je snižovat hladinu krevního cukru tím, že z ní „chytá“ molekuly glukózy a „zabudovává“ je do svalů nebo jater, kde ukládají energii ve formě glykogenu – energetického rezervního materiálu v organismech zvířat. Glykogen se při cvičení spotřebovává, a proto je tak důležité ho doplňovat. SLOŽENÍ obsahuje: Dextróza. DÁVKOVÁNÍ Přidejte 50 g (3,5 polévkové lžíce) do 500 ml vody. Užívejte 1-2x denně podle potřeby. Nejlépe během a po tréninku.

Detailní informace

Bojujeme s vysokými cenami
Bojujeme s vysokými cenami
Nejnižší ceny na trhu
Bezpecne doruceni
Garance doručení
Na nepoškozeného zboží
Více než 1000 druhů zboží
Více než 1000 druhů zboží
Všechno skladem

Detailní popis produktu

Dextróza je cukr (monosacharid) ze skupiny aldohexózy. Většinou známá jako glukóza. jedná se o krystalickou pevnou látku sladké chuti, která se velmi rychle vstřebává do krevního řečiště.

Užívání dextrózy zvyšuje hladinu cukru v krvi a stimuluje naši slinivku k vylučování inzulínu. Jeho úkolem je snižovat hladinu krevního cukru tím, že z ní „chytá“ molekuly glukózy a „zabudovává“ je do svalů nebo jater, kde ukládají energii ve formě glykogenu – energetického rezervního materiálu v organismech zvířat. Glykogen se při cvičení spotřebovává, a proto je tak důležité ho doplňovat.

SLOŽENÍ

obsahuje: Dextróza.

DÁVKOVÁNÍ

Přidejte 50 g (3,5 polévkové lžíce) do 500 ml vody. Užívejte 1-2x denně podle potřeby. Nejlépe během a po tréninku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: